Barwniki naturalne

Koncentrant czarnej marchwi, proszek - BCJ3U12

Forma fizyczna Proszek
Smak -
Barwa ciemnofioletowa
Siła barwienia (E1%, 1cm, pH:3, 520nm):   11,5 - 12,5
Rozpuszczalność  rozpuszczalny w wodzie
Parametry wilgotność max. 6%
Metoda otrzymywania

sproszkowanie ekstraktu marchwi czarnej

 

 

 

 

 

 

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Karmin naturalny proszek 50% wodno-rozpuszczalny COC3W01

Zamów próbkę

Karmin naturalny w płynie 10% wodno-rozpuszczalny COC3W10

Forma fizyczna Ciecz
Smak -
Zapach -
Barwa Czerwonofioletowa
Rozpuszczalność Rozpuszczalny w wodzie
Parametry Kwas karminowy: 10,30 – 12,00 %
Metoda otrzymywania Surowiec używany do produkcji to Czerwiec kaktusowy (Dactylopius coccus). Wodny roztwór karminu stabilizowany jest wodorotlenkiem potasu

 

 

 

SPECYFIKACJA

 

 

Zamów próbkę

Karmel E-150a w płynie KAR3N00

Zamów próbkę

Karmel E-150a w proszku KAR3Y0P

Zamów próbkę

Ryboflawina RIB3B98

Zamów próbkę
Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.