Warzywa suszone

Proszek Pomidorowy CB - TOM8C00


 

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla pomidorów
Zapach Charakterystyczny dla pomidorów
Barwa Czerwona typowa dla pomidorów
Rozpuszczalność -
Parametry wielkość cząstek: <0,9mm
Metoda otrzymywania w warunkach próżniowych następuje koncentracja
soku pomidorowego oraz jego suszenie

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Proszek Pomidorowy HB - TOM8C99


 

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla pomidorów
Zapach Charakterystyczny dla pomidorów
Barwa Czerwona typowa dla pomidorów
Rozpuszczalność -
Parametry wielkość cząstek: <0,9mm
Metoda otrzymywania w warunkach próżniowych następuje koncentracja
soku pomidorowego oraz jego suszenie


 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Proszek cebulowy prażony - ONI8590

Forma fizyczna  Proszek
Smak  charakterystyczny dla prażonej cebuli   
Zapach  charakterystyczny dla prażonej cebuli  
Barwa  jasnobrązowa do ciemnobrązowej
Metoda otrzymywania  Suszenie gorącym powietrzem       

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

POR ZIELONY PŁATKI 10 mm - LEE7K10

Forma fizyczna Płatki
Smak Charakterystyczny dla pora
Zapach Charakterystyczny dla pora
Barwa Od żółtej do zielonej
Rozpuszczalność -
Parametry Wilgotność max. 6%
Metoda otrzymywania

Świeżo zebrany por poddawany jest procesowi
mycia, a następnie cięcia. Pocięty materiał suszony jest gorącym powietrzem a
następnie mechanicznie oczyszczany, m. in. przy
użyciu detektorów metali

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Jarmuż proszek - KAL8K00

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla jarmużu
Zapach Charakterystyczny dla jarmużu
Barwa Zielona
Rozpuszczalność -
Parametry wilgotność max. 6%
Metoda otrzymywania Zmielony materiał suszony jest gorącym
powietrzem a następnie mechanicznie
oczyszczany.

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Pomidor suszony płatki 1-3 mm - TOM7513

 

Forma fizyczna Płatek
Smak Charakterystyczny dla pomidorów
Zapach Charakterystyczny dla pomidorów
Barwa Czerwona typowa dla pomidorów
Rozpuszczalność -
Parametry 1-3 mm
   

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Proszek szpinakowy - SPI8500

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla szpinaku
Zapach Charakterystyczny dla szpinaku, świeży, wolny od zapachu siana
Barwa Ciemnozielona
Rozpuszczalność Rozpuszczalna w nielotnych tłuszczach
Parametry -
Metoda otrzymywania Świeży szpinak warzywny jest ostrożnie suszony przy użyciu ciepłego powietrza o temperaturze około 60ºC co zapobiega
brązowieniu, następnie poddawany jest czyszczeniu oczyszczony materiał jest mielony i pakowany do opakowań jednostkowych.

 

SPECYFIKACJA


 

Zamów próbkę

Szczypiorek rurka 3mm - CHV7K03

Forma fizyczna Rurki
Smak Charakterystyczny dla szczypiorku
Zapach Charakterystyczny dla szczypiorku
Barwa zielona
Rozpuszczalność -
Parametry wilgotność max. 6%
Metoda otrzymywania

szczypiorek suszony jest gorącym powietrzem a następnie mechanicznie oczyszczany.

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Szczypiorek sterylizowany rurka - CHV7K0S

Forma fizyczna Rurki
Smak Charakterystyczny dla szczypiorku
Zapach Charakterystyczny dla szczypiorku
Barwa Zielona
Rozpuszczalność -
Parametry Wilgotność max. 6%
Metoda otrzymywania

Szczypiorek suszony jest gorącym powietrzem a następnie mechanicznie oczyszczany.

Materiał został poddany sterylizacji parowej.

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Płatki pomidorowe walcowane 3-7 mm - TOM7A01

Forma fizyczna Płatki
Smak Charakterystyczny dla pomidora
Zapach Charakterystyczny dla pomidora
Barwa Czerwona typowa dla pomidorów
Rozpuszczalność -
Parametry wilgotność max. 4%
Metoda otrzymywania

-

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Dynia kostka - PUM7511

Forma fizyczna  Kostka
Smak  Charakterystyczny dla dyni 
Zapach  Charakterystyczny dla dyni 
Barwa  Pomarańczowa do czerwonej
Metoda otrzymywania  Suszenie gorącym powietrzem       

 

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Kalafior różyczki - CAU7501

Forma fizyczna  Różyczki
Smak  charakterystyczny dla kalafiora   
Zapach  charakterystyczny dla kalafiora  
Metoda otrzymywania  Suszenie gorącym powietrzem       

 

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Kalafior proszek - CAU8500

Forma fizyczna  Proszek
Smak  charakterystyczny dla kalafiora   
Zapach  charakterystyczny dla kalafiora  
Metoda otrzymywania  Suszenie gorącym powietrzem       

 

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Bakłażan kostka - AUB7500

Forma fizyczna  Kostka
Zastosowanie  susz warzywny do celów spożywczych
Metoda otrzymywania  Suszenie gorącym powietrzem       

 

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Kapusta płatek 16mm - CAB7K16

Forma fizyczna Płatek
Smak Charakterystyczny dla kapusty
Zapach Charakterystyczny dla kapusty
Barwa żółtawozielona
Rozpuszczalność -
Parametry wilgotność max. 6%
Metoda otrzymywania

Produkowany ze świeżo zebranych, umytych,
obranych, pokrojonych, zblanszowanych,
suszonych na powietrzu i czyszczonych
maszynowo.

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Brokuł mielony - BRO8500

Forma fizyczna jednorodny proszek
Smak charakterystyczny dla brokułu
Zapach charakterystyczny dla brokułu
Rozpuszczalność -
Metoda otrzymywania   Suszenie gorącym powietrzem

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Proszek czosnkowy prażony - GLC8Q90

Forma fizyczna Proszek
Smak charakterystyczny dla czosnku
Zapach charakterystyczny dla czosnku
Barwa Jasnokremowa do jasnobrązowej
Rozpuszczalność -
Parametry barwa: >80 ASTA
Metoda otrzymywania  Suszenie gorącym powietrzem

 

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Czosnek niedźwiedzi - BGL8Q24

Forma fizyczna Granulki
Smak charakterystyczny dla czosnku niedźwiedziego
Zapach charakterystyczny dla czosnku niedźwiedziego
Barwa Jasnozielona
Rozpuszczalność -
Parametry wilgotność: < 6%/70°C
Metoda otrzymywania  Suszenie gorącym powietrzem

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Czosnek niedźwiedzi cięty 2 – 4 mm - BGL7524

Forma fizyczna płatki 2 – 4 mm
Smak charakterystyczny dla czosnku
Zapach charakterystyczny dla czosnku
Barwa Zielona
Rozpuszczalność -
Metoda otrzymywania  Suszenie gorącym powietrzem

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Dynia proszek - PUM8Q00

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla dyni
Zapach Charakterystyczny dla dyni
Barwa Pomarańczowa
Rozpuszczalność -
Parametry współczynnik rehydracji: 1:3
Metoda otrzymywania Suszenie gorącym powietrzem

 

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę

Korzeń pietruszki proszek - PAR8Q04

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla korzenia pietruszki
Zapach Charakterystyczny dla korzenia pietruszki
Barwa Kremowo-biały, bez brązowych cząstek
Rozpuszczalność -
Parametry Współczynnik rehydracji: 1 : 6; czas gotowania: 10 min
Metoda otrzymywania Suszony gorącym powietrzem

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę
Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.