Tłuszcze zwierzęce

Tłuszcz wołowy w proszku FAT0LBF

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla tłuszczu wołowego
Zapach Charakterystyczny dla tłuszczu wołowego
Barwa Beżowa do jasnobrązowej
Rozpuszczalność -
Parametry Białko: min. 23% Tłuszcz: max. 72%
Metoda otrzymywania Produkt pozyskiwany przez proces suszenia rozpyłowego

 

SPECYFIKACJA


 

Zamów próbkę

Tłuszcz kurzy w proszku FAT0LCH

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla tłuszczu kurzego i bulionu drobiowego
Zapach Charakterystyczny dla tłuszczu kurzego i bulionu drobiowego
Barwa Kremowa, jasnożółta
Rozpuszczalność -
Parametry Białko: min. 20,7% Tłuszcz: max. 71%
Metoda otrzymywania Produkt pozyskiwany przez suszenie rozpyłowe świeżego lub mrożonego drobiu

SPECYFIKACJA

 

Zamów próbkę

Tłuszcz kurzy FAT0X00

Forma fizyczna Ciecz
Smak Neutralny
Zapach Neutralny
Barwa -
Rozpuszczalność -
Parametry Liczba nadtlenkowa: max. 3 mEqO2/kg
Wolne kwasy tłuszczowe: max. 0,5 %
Metoda otrzymywania Tłuszcz otrzymywany jest ze świeżo pozyskanego kośćca kurzego

 

SPECYFIKACJA

 

Zamów próbkę
Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.