Ekstrakty mięsne

Gotowane mięso kurczaka w proszku typ F CHK5L00

Zamów próbkę

Gotowane mięso kurczaka w proszku CHK5L01

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla gotowanego kurczaka
Zapach Charakterystyczny dla gotowanego kurczaka
Barwa Jasnobrązowa
Rozpuszczalność -
Parametry Gotowana skóra drobiowa – 60 % Gotowane mięso drobiowe – 18 % Rosół drobiowy – 14 % Sól – 8 % Ekstrakt rozmarynu jako przeciwutleniacz – 0,1 %
Metoda otrzymywania Produkt uzyskiwany na drodze suszenia rozpyłowego gotowanego mięsa oraz skóry drobiowej

 

 

SPECYFIKACJA

 

 

Zamów próbkę

Ekstrakt kości wieprzowych POR5800

Forma fizyczna Proszek
Smak Neutralny, mięsny
Zapach Neutralny, mięsny
Barwa Kremowa
Rozpuszczalność Rozpuszczalny w wodzie
Parametry Białko: 95 - 100% Tłuszcz: max. 3%
Metoda otrzymywania Białko zwierzęce otrzymywane jest w wyniku mechanicznej oraz termicznej obróbki surowca

 

 

SPECYFIKACJA

 

 

Zamów próbkę

Wołowina gotowana proszek BEF5L01

Forma fizyczna Proszek
Smak Charakterystyczny dla gotowanej wołowiny
Zapach Charakterystyczny dla gotowanej wołowiny
Barwa Brązowa
Rozpuszczalność -
Parametry Białko: min. 58% Tłuszcz: max. 35 %
Metoda otrzymywania Produkt uzyskiwany na drodze suszenia rozpyłowego gotowanej wołowiny


Specyfikacja
 


 

Zamów próbkę

Suszone anchois proszek - ANC8X0V

Forma fizyczna Proszek
Smak Typowy dla anchois w solance
Zapach Typowy, bez obcych zapachów
Barwa Ciemnobrązowa
Metoda otrzymywania Produkt składa się z wyselekcjonowanej sardeli europejskiej (Engraulis encrasicolus) w solance, suszonej  i zmielonej

 

SPECYFIKACJA

Zamów próbkę
Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.