Forma fizyczna | Proszek |
Smak | Charakterystyczny dla gotowanego kurczaka |
Zapach | Charakterystyczny dla gotowanego kurczaka |
Barwa | Jasnobrązowa |
Rozpuszczalność | - |
Parametry | Gotowana skóra drobiowa – 60 % Gotowane mięso drobiowe – 18 % Rosół drobiowy – 14 % Sól – 8 % Ekstrakt rozmarynu jako przeciwutleniacz – 0,1 % |
Metoda otrzymywania | Produkt uzyskiwany na drodze suszenia rozpyłowego gotowanego mięsa oraz skóry drobiowej |
Forma fizyczna | Proszek |
Smak | Neutralny, mięsny |
Zapach | Neutralny, mięsny |
Barwa | Kremowa |
Rozpuszczalność | Rozpuszczalny w wodzie |
Parametry | Białko: 95 - 100% Tłuszcz: max. 3% |
Metoda otrzymywania | Białko zwierzęce otrzymywane jest w wyniku mechanicznej oraz termicznej obróbki surowca |
Forma fizyczna | Proszek |
Smak | Charakterystyczny dla gotowanej wołowiny |
Zapach | Charakterystyczny dla gotowanej wołowiny |
Barwa | Brązowa |
Rozpuszczalność | - |
Parametry | Białko: min. 58% Tłuszcz: max. 35 % |
Metoda otrzymywania | Produkt uzyskiwany na drodze suszenia rozpyłowego gotowanej wołowiny |
Forma fizyczna | Proszek |
Smak | Typowy dla anchois w solance |
Zapach | Typowy, bez obcych zapachów |
Barwa | Ciemnobrązowa |
Metoda otrzymywania | Produkt składa się z wyselekcjonowanej sardeli europejskiej (Engraulis encrasicolus) w solance, suszonej i zmielonej |